suomeksi på svenska in English auf Deutsch
Snellmanien Sukuyhdistys Ry
Etusivu  | Sukuyhdistys  | Suvun historiaa  | Sukututkimus  | International Forum  | J.V. Snellman 2006  | Muuta  |
Loki
Lomakkeet
Linkit
Artikkelit
Käytöstä poistetut kaavakkeet
Sähköposti


webmaster(ät)snellmansuku.fi

Sähköposti ja tietoturva

Tässä osiossa on yleisiä tietoja ja ohjeita sähköpostin käyttöön sekä tietoturva-asioihin liittyen. Varmista aina, että käyttämässäsi tietokoneessa on ajantasalla oleva virusten ja haittaohjelmien torjuntasovellus ja aseta sovellus päivittymään automaattisesti. Näin voit suojata oman koneesi tehokkaimmin Internetissä ja sähköpostiliikenteessä piileviltä vaaroilta sekä varmistaa, että omalta koneeltasi ei lähde haitallisia tiedostoja muihin tietokoneisiin.

Sukuyhdistyksen sähköpostiosoitteiden yleismuoto

Sukuyhdistyksen käytössä on oma nk. domain eli Internet-sivuston nimi. Niille jäsenille jotka ovat tilanneet omaan käyttöönsä sukuyhdistyksen sähköpostiosoitteen voi osoittaa sähköpostia osoitteella joka on muotoa

Sähköpostia voi lähettää vain sellaiselle henkilölle, joka on sukuyhdistyksen jäsen ja joka on itse ensin tilannut itselleen mainitun tyyppisen sähköpostiosoitteen.

Sukuyhdistyksen sähköpostiosoitteen voi tilata ottamalla yhteyttä webmasteriin.

Snellmansuku.fi -muotoa olevien sähköpostisoitteiden tilaus ja käyttöönotto

Sukuyhdistyksemme jäseniä kannustetaan tilaamaan käyttöönsä oma sukuyhdistyksen nimen sisältävä sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteen luonnin jälkeen voitte vastaanottaa sähköpostia ilmoittamaanne "normaaliin" sähköpostiosoitteeseen (työ- tai yksityinen sähköpostiosoitteenne).

Jos halutaan lähettää sähköpostia siten, että vastaanottaja näkee lähettäjän osoitteen muodossa

on ensin luotava mainittua muotoa oleva sähköpostitili käytettyyn sähköpostiohjelmaan. Koska ohjelmia on useita emme tässä yhteydessä voi antaa tarkempia ohjeita. Tarvittaessa voitte pyytää lisäohjeita webmasteriltä.

Kummeli Group Oy