suomeksi på svenska in English auf Deutsch
Snellmanien Sukuyhdistys Ry
Etusivu  | Sukuyhdistys  | Suvun historiaa  | Sukututkimus  | International Forum  | J.V. Snellman 2006  | Muuta  |
Loki
Lomakkeet
Linkit
Artikkelit
Käytöstä poistetut kaavakkeet
Sähköposti


webmaster(ät)snellmansuku.fi

Artikkelit

Tähän osioon kerätään erilaisia Snellman-sukuun ja sukututkimukseen epäsuorasti tai suorasti liittyviä artikkeleita. Osa artikkeleista mainitaan myös muualla sukuyhdistyksen sivuston osioissa.

Sukuyhdistyksen jäseniä kannustetaan lähettämään omia käsikirjoituksia edelleen Domus Nostran päätoimittajalle mutta useista syistä johtuen hyviäkään käsikirjoituksia ei valitettavasti aina voida julkaista painetussa Domus Nostra -lehdessämme.

Internet-sivusto tarjoaakin oivallisen tavan nopeuttaa ja laajentaa yhdistyksen jäsenten kirjoitushaluja, sillä voimme julkaista kirjoituksia sitä mukaan kun niitä saadaan ja ehditään käsittelemään.

Yleisluonteiset sukututkimukseen liittyvät ja/tai yleisen kiinnostuksen piiriin luettavat käsikirjoitukset pyritään julkaisemaan sivuston julkisella kaikille sivustolla kävijöille käytettävissä olevalla puolella. Mikäli käsikirjoitus sisältää yksityisluonteisempia tietoja sukulaisista ja erityisesti mikäli kirjoittaja niin toivoo, käsikirjoitus julkaistaan vain sukuyhdistyksen jäsenille käytettävissä olevan sivuston puolella (otetaan käyttöön kevätkaudella 2009).

Käsikirjoituksia Internet-sivuille voi lähettää webmasterille.

Mikäli käsikirjoitukseen sisältyy valokuvia paperikopioina, lähetysosoitteen saa niin ikään webmasterin kautta. Mikäli mahdollista, kuvat tulisi lähettää sähköisessä muodossa. Mukaan tulee laittaa valokuvaan yhteystiedot kullekin kuvatiedostolle.

Artikkelit aakkosjärjestyksessä

Geenit kertovat - J.V. Snellmanin suvun jäljillä 
J.V. Snellman ja Suomen Hypoteekkiyhdistys Suomen markan taustavoimina
Sukututkimusmatka Sveitsiin, Itävaltaan ja Saksaan

Huomautus artikkeleihin ja niihin sisältyviin valokuviin liittyen
Kaikki artikkelit Copyright @ Snellmanien sukuyhdistys ry ja artikkeleiden kirjoittajat
Artikkeleiden ja niihin sisältyvien valokuvien kopiointi ja julkaisu ilman kirjallista etukäteen pyydettyä lupaa on ehdottomasti kielletty.


Viimeisin päivitys: 29.03.2009 17:14
Kummeli Group Oy