suomeksi på svenska in English auf Deutsch
Snellmanien Sukuyhdistys Ry
Etusivu  | Sukuyhdistys  | Suvun historiaa  | Sukututkimus  | International Forum  | J.V. Snellman 2006  | Muuta  |
Loki
Lomakkeet
Linkit
Artikkelit
Käytöstä poistetut kaavakkeet
Sähköposti


webmaster(ät)snellmansuku.fi

Linkit

Tähän osioon kerätään kaikki kiinnostaviksi tai hyödyllisiksi ajatellut linkit muille Internet-sivustoille. Hakemisto laajenee ja ajan myötä kasvaa, josta syystä linkkejä pyritään ryhmittelemään erilaisten kuvaavien otsikoiden alle, jotka vuorostaan näytetään aakkosjärjestyksessä.

Kun hakemisto kasvaa epäkäytännöllisen suureksi käsiteltäväksi yhdessä näyttöikkunassa, kuvaavista otsikoista tehdään oma hakemisto, jotta saadaan aikaan hallittava kokonaisuus.

On syytä todeta, että Internet-sivustojen dynaamisuudesta johtuen webmaster ei voi taata, että kaikki linkit pysyvät toimivina ikuisesti. Käyttäjän, joka havaitsee jonkin linkin johtavan käytöstä poistetulle sivulle tai väärään osoitteeseen pyydetään ystävällisesti lähettämään asiasta tieto webmasterille, jotta toimimattomat linkit saadaan pidettyä minimissä.

Emme voi taata muiden toimijoiden sivustojen sisällön virheettömyyttä, laillisuutta tai sopivuutta hakutarkoituksen suhteen.

Pyydämme kaikkia sukumme jäseniä lähettämään webmasterille mielenkiintoisia Snellman-aiheisia sekä yleisemmin sukututkimukseen liittyviä linkkejä julkaistavaksi linkkilistalla. Laita sähköpostiin mukaan sivuston nimi, täydellinen osoite (kopio osoite selaimen osoitekentästä) sekä mielellään lyhyt kuvaus tai perustelu linkin mielenkiintoisuudesta sukuyhdistyksemme sivustoa ajatellen.

Linkkilista

Toistaiseksi aakkosellinen luettelo ilman jakoa kuvaavien otsikoiden alle.
Napsauttamalla linkkiä pääset mainittuun sivustoonk, joka aukeaa uudessa selainikkunassa.

DNA Testing for Genealogy
Genealogiska Föreningen [Ruotsi]
Genos - Suomen Sukututkimusseuran aikakauskirja
Schnellmannshausen [Saksa]
Sukuseurojen Keskusliitto ry
Suomen Sukututkimusseura

J.V. Snellmanin matka Keski-Eurooppaan


Viimeisin päivitys: 05.07.2009 12:55
Kummeli Group Oy