suomeksi på svenska in English auf Deutsch
Snellmanien Sukuyhdistys Ry
Etusivu  | Sukuyhdistys  | Suvun historiaa  | Sukututkimus  | International Forum  | J.V. Snellman 2006  | Muuta  |
Hallitus
Sukuneuvosto
Tapahtumat
J.V. Snellman 12.5.2011
Matka Viroon 2013
Uutiset
Tiedotus
Paikallisosastot
Myyntiartikkelit
Liity jäseneksi
Jäsenrekisteri
Domus Nostra


webmaster(ät)snellmansuku.fi

Tulevia tapahtumia

     

Aiempia tapahtumia

21.8.2012   Vierailu Munkkiniemen Kartanossa Helsingissä, isäntänä Kone Oyj:n pääomistaja ja hallituksen pj. Antti Herlin.
12.5.2012   Snellmanin päivän sukutapaaminen Helsingissä.
16.3.2012
klo 17-19
  Snellmanien sukuyhdistyksen hallituksen ja sukuneuvoston yhteinen kokous ja tapaaminen Lidl Suomi Ky:n pääkonttorissa Vantaalla (Vanha Kaarelantie 33 A), isäntänä toimitusjohtaja Lauri Sipponen (G).
3.-4.9.2011   Sukukokous ja sukupäivät Piippolassa
12.5.2011 J.V. Snellmanin hautamuistomerkin kunnostusprojektin päätösjuhla - Ohjelma (pdf)
- Selostus ja valokuvia juhlasta
12.5.2011   Snellmanin päivän sukutapaaminen Kulttuurikeskus Sofiassa Helsingin Vuosaaressa
- Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet (pdf)
12.5.2010   Snellmanin päivän sukutapaaminen Helsingissä
5.9.2009   Sukukokous ja sukupäivät Porvoossa - Info (pdf)

 


 

Sukukokoukset ja sukupäivät

Yhdistys järjestää joka toinen vuosi (parittomina vuosina) virallisen sukukokouksen ja niiden yhteydessä sukupäivät. Sukukokous ajoittuu yleensä alkusyksyyn, elo-/syyskuuhun. Kokouksia pyritään pitämään eri puolilla Suomea paikkakunnilla, joissa Snellman –suku on vaikuttanut tai vaikuttaa ja jotka tavalla tai toisella läheisesti liittyvät sukuun. Sukupäivät koostuvat virallisesta sukukokousosuudesta, jossa valitaan yhdistyksen hallitus ja hyväksytään yhdistyksen toimintasuunnitelma sekä kuluneen kauden toimintakertomukset ja tilinpäätökset. Virallisen kokouksen ympärillä vietettävät sukupäivät ovat sukulaisten yhdessäoloa, kokouspaikkakunnan nähtävyyksiin tutustumista jne.

 

Syys- ja kevättapaamiset

Sukuyhdistys järjestää tapaamisia sekä keväisin (joka vuosi aina Snellmanin päivänä 12.5.) että syksyisin (yleensä marraskuun lopussa niinä vuosina jolloin ei pidetä sukukokousta). Tapaamisia pidetään ainakin Helsingissä ja mahdollisuuksien mukaan myös muilla paikkakunnilla. Tapaamisten ohjelma pyritään pitämään vaihtelevana ja monipuolisena.

Vuosien varrella tarjolla on ollut niin kulttuuria kuin historiaakin, mm. taidenäyttely- ja teatterikäyntien muodossa, sekä tutustumista erilaisiin historiallisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi Valtioneuvoston linnaan, Kansallisarkistoon, Suomen Pankkiin jne. Tapaamisten päätarkoitus on kuitenkin kerätä sukulaisia yhteen viihtymään ja vaihtamaan kuulumisia. Tapaamisista informoidaan sekä yhdistyksen tiedotuslehdessä, jäsenkirjeessä että Internet –sivuilla.


Viimeisin päivitys: 26.11.2012 20:52
Kummeli Group Oy